Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krémport a tejjel krémesre keverjük.
A barackokat nagyobb darabokra vágjuk,majd levükkel együtt egy botmixerrel pürésítjük.
A barackpüréhez adjuk a vanília krémet.
Ha túl sűrű lenne,kevés tejjel hígíthatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ideális frissítő leves egy forró napon.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
juca64
2015.07.07 16:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
misike65 |
2015.07.08. 18:46 (#1) |
|
|
Ki fogom próbálni!! |
| |
|
|
|
tejjel krémesre, barackokat nagyobb, botmixerrel pürésítjük, barackpüréhez adjuk, vanília krémet, forró napon, barackpüréhez, barackbefőtt, botmixerrel, hígíthatjuk, Őszibarack, barackokat, pürésítjük, Krémleves, darabokra, hidegkrém, keverjük, frissítő, krémesre, levükkel, vaníliás, krémport, Ideális, vanília, nagyobb, krémet, tejjel, együtt, vágjuk, tejjel, napon, forró, üveg barackbefőtt, hideg tej, vaníliás hidegkrém-por,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|