Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Őszibarack Krémleves recept Kedvelt receptek
Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 2 főre
» 2 üveg barackbefőtt
» 3 dl hideg tej
» 3 ek vaníliás hidegkrém-por
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A krémport a tejjel krémesre keverjük.
A barackokat nagyobb darabokra vágjuk,majd levükkel együtt egy botmixerrel pürésítjük.
A barackpüréhez adjuk a vanília krémet.
Ha túl sűrű lenne,kevés tejjel hígíthatjuk.
Megjegyzés / tipp:

Ideális frissítő leves egy forró napon.
1 komment 2 ember kedveli juca64
2015.07.07 16:41
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
misike65 2015.07.08. 18:46 (#1)
Ki fogom próbálni!!
Címkék
tejjel krémesre, barackokat nagyobb, botmixerrel pürésítjük, barackpüréhez adjuk, vanília krémet, forró napon, barackpüréhez, barackbefőtt, botmixerrel, hígíthatjuk, Őszibarack, barackokat, pürésítjük, Krémleves, darabokra, hidegkrém, keverjük, frissítő, krémesre, levükkel, vaníliás, krémport, Ideális, vanília, nagyobb, krémet, tejjel, együtt, vágjuk, tejjel, napon, forró, üveg barackbefőtt, hideg tej, vaníliás hidegkrém-por,
Pehelykönnyű túrós pite
0 komment 11 ember kedveli
Vagdalt burgonyatésztában !
1 komment 10 ember kedveli
Tojásos-majonézes saláta
0 komment 3 ember kedveli
Padlizsánkrém piritósra !
0 komment 9 ember kedveli
Burgonyás gombóc, gombamártással !
1 komment 12 ember kedveli
Vagdalthús sütőben sütve !
0 komment 17 ember kedveli
Töltött tojás
1 komment 13 ember kedveli
Szósz egresből
0 komment 3 ember kedveli
Narancs saláta
0 komment 1 ember kedveli
Diós-banános piskóta
0 komment 4 ember kedveli
Narancsos-bólé-
0 komment 6 ember kedveli
Almás pite búzadarával
0 komment 1 ember kedveli
Rumos-csokis szelet
0 komment 6 ember kedveli
Krumplis pogácsa
1 komment 8 ember kedveli
Sajtos kifli
0 komment 1 ember kedveli
Zöldséges fasírt
0 komment 4 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2023 TVN.HU Kft.