Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát héjában megfőzzük, áttörjük és hűtjük. Az élesztőt felfuttatjuk cukros tejben.
A liszthez hozzáadjuk a sót, a zsírral elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval együtt jól összegyúrjuk. Négy felé osztjuk, és pihentetjük egy órát.
Ezután tányérnagyságúra kisodorjuk, és 4 cikkre vágjuk. Megkenjük olajjal és feltekerjük, kikent tepszibe tesszük, és még fél órát kelesztjük.
Tetejét megkenjük tojással, és előmelegített sütőben megsütjük. Lehet tölteni is pizzakrémmel, sonkával, stb.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
költség: 300 Ft
költség egy főre: 75 Ft
elkészítettem: 3 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.29 13:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát héjában, élesztőt felfuttatjuk, liszthez hozzáadjuk, zsírral elmorzsoljuk, többi hozzávalóval, tányérnagyságúra, előmelegített, elkészítettem, elmorzsoljuk, hozzávalóval, pizzakrémmel, felfuttatjuk, összegyúrjuk, pihentetjük, feltekerjük, kelesztjük, alkalommal, hozzáadjuk, kisodorjuk, burgonyát, megfőzzük, megkenjük, megsütjük, Megkenjük, burgonyás, áttörjük, kenéshez, liszthez, burgonya, tojással, élesztőt, liszt, élesztő, kevés cukor, zsír, közepes főtt áttört burgonya, tojás kenéshez,
|
|
|
|
|