Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zselatint csomómentesre keverjük, 3-4 evőkanál vízzel, majd hozzákeverjük a tejszínt, a tejet, a cukrot és a vanília kikapart magját. Folyamatos kevergetés mellett, felforraljuk a keveréket és beledobjuk a maradék vaníliarudat is. Amint felforrt a krém, tálkákba adagoljuk, majd miután szoba-hőmérsékletűre hűlt, betesszük a hűtőbe, legalább 3 órára. Kakaóval leszórjuk amikor tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
viragbaba
2014.11.25 17:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zselatint csomómentesre, vanília kikapart, maradék vaníliarudat, hőmérsékletűre, csomómentesre, hozzákeverjük, felforraljuk, vaníliarudat, kevergetés, beledobjuk, Folyamatos, keveréket, adagoljuk, leszórjuk, zselatint, betesszük, tejszínt, felforrt, tálaljuk, Kakaóval, legalább, tálkákba, evőkanál, kikapart, zselatin, keverjük, kakaópor, maradék, tejszín, csomag zselatin, tejszín, cukor, vanília, kakaópor,
|
|
|
|
|
GOFRI
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
|
|
|
|
|