Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Melegítsük fel az erőlevest és keverjük el benne a zselatint.Habverővel jól keverjük el A levet fűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal.Üvegedénybe,vagy egyéb formák közepébe helyezzük el a félbevágott főtt tojásokat,úgy ,hogy a vágott felével lefelé nézzenek A formákba kanalazzuk bele a főtt zöldségeket(borsó.répa paprika )és a sonkát.
Öntsük fel a formákat a zselés lével,majd tegyük hűtőbe az egészet.1-2 órán belül megdermed.A formából kiütve tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rendkívül dekoratív finom előétel.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.06 13:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
levet fűszerezzük, félbevágott főtt, vágott felével, formákba kanalazzuk, főtt zöldségeket, zselés lével, formából kiütve, félbevágott, Üvegedénybe, zöldségeket, fűszerezzük, Melegítsük, kanalazzuk, Habverővel, tojásokat, helyezzük, zöldségek, erőlevest, Zöldséges, csirkehús, zselatint, dekoratív, megdermed, Rendkívül, közepébe, kockákra, formákba, zselatin, formából, tálaljuk, keverjük, formákat, aszpikot, csirkehús alaplé, csomag zselatin, aszpikotkeményre főzve, vegyes főtt zöldségek, szükség szerint sóbors,
|
|
|
|
|