Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. A csíkokra vágott csirke mellett ráöntjük és nagy lángon sütjük. Megszórjuk borssal, sóval, majorannával .Mielőtt teljesen megsül a hús előtte beletörjük a fokhagymákat.
A burgonyát ízlés szerint kockákra vagy hasábra vágva kisütöm.
Majd ha kész a hús hozzá teszem a sült burgonyát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Picit állni hagyjuk hogy az ízek összeérjenek.
|
|
|
|
1 komment
|
12 ember kedveli
|
fordgtr
2013.04.08 21:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
betty56 |
2013.04.11. 15:46 (#1) |
|
 |
Még csírkével nem próbáltam,bisztosan ízletes lehet,hétvégén jönnek az unokáim meg fogom nekik csinálni.Köszönöm szépen a receptet.
|
| |
|
|
|
apróra vágott, csíkokra vágott, burgonyát ízlés, sült burgonyát, ízek összeérjenek, megdinszteljük, fokhagymákat, majorannával, összeérjenek, vöröshagyma, beletörjük, Csirkemell, Megszórjuk, csirkemell, burgonyát, fokhagyma, burgonyát, majoranna, teljesen, ráöntjük, kockákra, csíkokra, burgonya, borssal, szerint, hagyjuk, kisütöm, hasábra, mellett, Mielőtt, hagymát, nagyobb csirkemell, vöröshagyma, olaj, gerezd fokhagyma, majoranna, bors, burgonya,
|
|
|
|
|