Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajt nagyobb szeletekre vágom, kiklopfolom, sózom, grillfűszerrel, steak borssal, chilivel megszórom, mustárral megkenem és olajjal leöntve legalább egy órát állni hagyom. A szeleteket kevés olajon elősütöm. A sajtot szeletekre vágom. Az elősütött karaj szeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba teszem egymás mellé. Mindegyik húsra 1-1 szelet füstölt sajtot és 2-3 fél szelet bacont teszek. Előmelegített sütőben pirosra sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Zöldséges rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.27 18:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajt nagyobb, órát állni, szeleteket kevés, sajtot szeletekre, elősütött karaj, grillfűszerrel, karajszeletek, Előmelegített, chilipaprika, kiklopfolom, sertéskaraj, szeletekre, szeleteket, szeleteket, szeletekre, csontozott, Zöldséges, elősütött, mustárral, megszórom, Mindegyik, fűszersó, legalább, Mustáros, baconnel, chilivel, szalonna, elősütöm, megkenem, olajjal, tepsibe, csontozott sertéskaraj, sajt, csomag bacon szalonna, kanál mustár, chilipaprika, kevés, kevés őrölt bors, kevés fűszersó, étolaj,
|
|
|
|
|