Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Székely libacomb recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 2 nagy libacomb
» 1 vöröshagyma
» 1 paradicsom
» 1 paprika
» 80 dkg savanyú káposzta
» 1 birsalma
» 1csokor kapor
» 1 babérlevél
» 3 dl tejföl
» 2 evőkanál libazsír
» só
» 1 kiskanál csípős pirospaprika
» 2 dl húsleves
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát,majd meghintjük pirospaprikával,és rátesszük a húst Amikor szépen körbepirult,hozzáadjuk a kockára vágott zöldpaprikát és paradicsomot,és lefedve közepes tűzön pároljuk.A savanyú káposztát kimossuk,kicsavarjuk ,majd kevés libazsíron megpirítjuk az apróra vágott birsalmával együtt.Meglocsoljuk kevés húslevessel,és puhára pároljuk.Tepsibe öntjük a savanyú káposztát,ráfektetjük a libacombokat,tetejét jól meglocsoljuk a kaporral elkevert tejföllel,és jól összerotyogtatjuk.
Megjegyzés / tipp:

Ha a combok nem elég nagyok ,akkor inkább egy combbal többet használjunk fel,akkor tejfölből is tehetünk egy kicsivel többet
0 komment 3 ember kedveli erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
libacombot kettévágjuk, felszeletelt vöröshagymát, húst Amikor, kockára vágott, savanyú káposztát, apróra vágott, kaporral elkevert, combbal többet, kicsivel többet, pirospaprikával, megdinszteljük, vöröshagymát, pirospaprika, Meglocsoljuk, felszeletelt, paradicsomot, zöldpaprikát, libacombokat, meglocsoljuk, birsalmával, használjunk, kettévágjuk, kicsavarjuk, megpirítjuk, körbepirult, Felhevítjük, ráfektetjük, bevagdaljuk, húslevessel, vöröshagyma, libazsíron, paradicsom, babérlevél, hozzáadjuk, meghintjük, nagy libacomb, vöröshagyma, paradicsom, paprika, savanyú káposzta, birsalma, 1csokor kapor, babérlevél, tejföl, evőkanál libazsír, kiskanál csípős pirospaprika, húsleves,
Kacsasült almás savanyú káposztával.
0 komment 3 ember kedveli
Kolbászos lencseleves-ahogy én készítem-
0 komment 17 ember kedveli
Kivis- tejfölös bomba
2 komment 3 ember kedveli
Tejfölös, kekszes szélsebes
0 komment 12 ember kedveli
Zöldborsós omlett ömlesztett sajttal
0 komment 1 ember kedveli
Bögrében sült süti 5 perc alatt MIKRÓBAN
0 komment 11 ember kedveli
Lekváros linzerkoszorú
0 komment 9 ember kedveli
Piskótatekercs
0 komment 7 ember kedveli
Keksztorta
0 komment 1 ember kedveli
Savanyúkáposztás egyben sült fasírt
0 komment 9 ember kedveli
Magyaróvári szelet sertéshússal laskagombával
1 komment 2 ember kedveli
Pusztapörkölt
0 komment 5 ember kedveli
Magvas krumplifánk
2 komment 7 ember kedveli
Zellerpüré
0 komment 2 ember kedveli
Meggyes golyók
0 komment 1 ember kedveli
Sajtfánk füstölt sajttal
0 komment 3 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.