Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Székely libacomb recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 2 nagy libacomb
» 1 vöröshagyma
» 1 paradicsom
» 1 paprika
» 80 dkg savanyú káposzta
» 1 birsalma
» 1csokor kapor
» 1 babérlevél
» 3 dl tejföl
» 2 evőkanál libazsír
» só
» 1 kiskanál csípős pirospaprika
» 2 dl húsleves
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát,majd meghintjük pirospaprikával,és rátesszük a húst Amikor szépen körbepirult,hozzáadjuk a kockára vágott zöldpaprikát és paradicsomot,és lefedve közepes tűzön pároljuk.A savanyú káposztát kimossuk,kicsavarjuk ,majd kevés libazsíron megpirítjuk az apróra vágott birsalmával együtt.Meglocsoljuk kevés húslevessel,és puhára pároljuk.Tepsibe öntjük a savanyú káposztát,ráfektetjük a libacombokat,tetejét jól meglocsoljuk a kaporral elkevert tejföllel,és jól összerotyogtatjuk.
Megjegyzés / tipp:

Ha a combok nem elég nagyok ,akkor inkább egy combbal többet használjunk fel,akkor tejfölből is tehetünk egy kicsivel többet
0 komment 3 ember kedveli erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
libacombot kettévágjuk, felszeletelt vöröshagymát, húst Amikor, kockára vágott, savanyú káposztát, apróra vágott, kaporral elkevert, combbal többet, kicsivel többet, pirospaprikával, megdinszteljük, vöröshagymát, pirospaprika, Meglocsoljuk, felszeletelt, paradicsomot, zöldpaprikát, libacombokat, meglocsoljuk, birsalmával, használjunk, kettévágjuk, kicsavarjuk, megpirítjuk, körbepirult, Felhevítjük, ráfektetjük, bevagdaljuk, húslevessel, vöröshagyma, libazsíron, paradicsom, babérlevél, hozzáadjuk, meghintjük, nagy libacomb, vöröshagyma, paradicsom, paprika, savanyú káposzta, birsalma, 1csokor kapor, babérlevél, tejföl, evőkanál libazsír, kiskanál csípős pirospaprika, húsleves,
Lekváros párnácska
0 komment 2 ember kedveli
Sonkával és bazsalikommal töltött pulykamell
0 komment 4 ember kedveli
Paradicsomos halas tészta
0 komment 2 ember kedveli
Omlós, vajas keksz
0 komment 3 ember kedveli
Sárga szerelmes levél /hűvös időben ajánlott készíteni/
0 komment 4 ember kedveli
Brassói apró pecsenye...
1 komment 73 ember kedveli
Gombás raguval töltött haltekercs!
2 komment 6 ember kedveli
Vaníliás eperleves
0 komment 3 ember kedveli
Tejszínes gesztenyebomba-ahogy én készítem-
1 komment 30 ember kedveli
Hamis túrós
0 komment 4 ember kedveli
Spenótos sztrapacska, juhtúrós mártással
0 komment 5 ember kedveli
Morgós csúcs
0 komment 3 ember kedveli
Répatorta
0 komment 4 ember kedveli
Hajrá leves
0 komment 4 ember kedveli
Krumplis-vajas pogácsa
0 komment 7 ember kedveli
Almás -diós csirke
0 komment 2 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2023 TVN.HU Kft.