Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát,majd meghintjük pirospaprikával,és rátesszük a húst Amikor szépen körbepirult,hozzáadjuk a kockára vágott zöldpaprikát és paradicsomot,és lefedve közepes tűzön pároljuk.A savanyú káposztát kimossuk,kicsavarjuk ,majd kevés libazsíron megpirítjuk az apróra vágott birsalmával együtt.Meglocsoljuk kevés húslevessel,és puhára pároljuk.Tepsibe öntjük a savanyú káposztát,ráfektetjük a libacombokat,tetejét jól meglocsoljuk a kaporral elkevert tejföllel,és jól összerotyogtatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha a combok nem elég nagyok ,akkor inkább egy combbal többet használjunk fel,akkor tejfölből is tehetünk egy kicsivel többet
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
libacombot kettévágjuk, felszeletelt vöröshagymát, húst Amikor, kockára vágott, savanyú káposztát, apróra vágott, kaporral elkevert, combbal többet, kicsivel többet, pirospaprikával, megdinszteljük, vöröshagymát, pirospaprika, Meglocsoljuk, felszeletelt, paradicsomot, zöldpaprikát, libacombokat, meglocsoljuk, birsalmával, használjunk, kettévágjuk, kicsavarjuk, megpirítjuk, körbepirult, Felhevítjük, ráfektetjük, bevagdaljuk, húslevessel, vöröshagyma, libazsíron, paradicsom, babérlevél, hozzáadjuk, meghintjük, nagy libacomb, vöröshagyma, paradicsom, paprika, savanyú káposzta, birsalma, 1csokor kapor, babérlevél, tejföl, evőkanál libazsír, kiskanál csípős pirospaprika, húsleves,
|
|
|
|
|