Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kicsontozott csirkemellet megmosom, apró szeletekre vágom. A bacont felszeletelem, a cukkinit meghámozom, megmosom és karikákra vágom. Az alapanyagokat olajjal, mustárral bekenem és a nyársakra húzom. (Sorrendben: csirkemell, hagyma, csirkemell, cukkini, bacon, csirkemell, zöldpaprika.) Ezután sóval, borssal ízesítem. Ily módon elkészítve, a 6 tele nyársat külön - külön, dupla fóliába csomagolok és a rostélyrácsra helyezem.Kb.1 órát sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sültkrumplival tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.12 18:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kicsontozott csirkemellet, bacont felszeletelem, cukkinit meghámozom, alapanyagokat olajjal, nyársakra húzom, rostélyrácsra helyezem, Sültkrumplival, felszeletelem, rostélyrácsra, alapanyagokat, csirkemellből, kicsontozott, csirkemellet, zöldpaprika, zöldpaprika, csirkemell, csirkemell, Sorrendben, csomagolok, meghámozom, szeletekre, csirkemell, csirkemell, elkészítve, karikákra, nyársakra, mustárral, szalonna, Rablóhús, megmosom, megmosom, ízesítem, hagyma, cukkini, csirkemell, zöldpaprika, bacon szalonna,
|
|
|
|
|