Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A 4 darab csirkemell közepét felszúrjuk egy nagyobb késsel.
A petrezselyemlevelet felaprítjuk és hozzáadjuk a sajtkrémhez, amelyet Ízvarázzsal ízesítettünk.
Kiskanállal megtöltjük a csirkemellet, a mellek végét fogpiszkálóval zárjuk le.
A tasakban található keverékben forgassuk meg alaposan a húst és kissé nyomkodjuk is rá a masszát.
Tegyük a csirkemelleket sütőpapírral bélelt tepsibe és 250 fokon 15-18 perc alatt, forgatás nélkül süssük aranybarnára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyors és egyszerű az elkészítése! Ja, és nagyon finom!
|
|
|
|
1 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.17 12:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
fkatalin63 |
2016.08.02. 13:12 (#1) |
|
 |
Milyen keverékben forgassuk meg? |
| |
|
|
|
nagyobb késsel, mellek végét, tasakban található, csirkemelleket sütőpapírral, fogpiszkálóval, csirkemelleket, aranybarnára, csirkemellet, ízesítettünk, petrezselyem, sütőpapírral, Sajtkrémmel, Kiskanállal, felaprítjuk, Ízvarázzsal, sajtkrémhez, elkészítése, felszúrjuk, keverékben, csirkemell, hozzáadjuk, megtöltjük, csirkemell, csirkemell, nyomkodjuk, található, forgassuk, ízvarázs, sajtkrém, egyszerű, csirkemell filé, csokor petrezselyem levél, doboz sajtkrém, zacskó ízvarázs, izlés szerint,
|
|
|
|
|
Kráfli
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|