Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst megmosom, majd felkockázom. Egy edényben felhevítem az olajat. Ha elég meleg, akkor rádobom a húst, sózom, borsozom és fehéredésig pirítom folyamatos kevergetés közben.
Következő lépésben hozzáadom az ételízesítőt, valamint kb. 1 dl vizet, hogy megtudjon puhulni a hús, majd lefedem. Többszöri kevergetés mellett puhára főzöm.
Ha a hús már puha, megszórom liszttel, átforgatom, majd hozzáadom a lecsepegtetett zöldborsót és néhány percig együtt főzöm. A legvégén hozzáöntöm a tejjel elkevert tejfölt és összeforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat mindenknek!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2014.09.06 15:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst megmosom, edényben felhevítem, lecsepegtetett zöldborsót, legvégén hozzáöntöm, tejjel elkevert, lecsepegtetett, sertéspörkölt, összeforralom, ételízesítőt, fehéredésig, ételízesítő, felkockázom, mindenknek, Zöldborsós, hozzáöntöm, folyamatos, felhevítem, kevergetés, zöldborsót, kevergetés, átforgatom, hozzáadom, Következő, megtudjon, zöldborsó, hozzáadom, sertéshús, megszórom, Többszöri, borsozom, lépésben, sertéshús ízlés szerint, üveg zöldborsó, evőkanál olaj, evőkanál tejföl, evőkanál liszt, bors, ételízesítő,
|
|
|
|
|