Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst megfőzzük ételízesítős vízben.Átmossuk a savanyú káposztát,majd nagyon apróra vágjuk:Felkockázzuk a vöröshagymát.A tojás felverjük a tejjel,sózzuk,borsozzuk.a szalonnát és a tarját apró kockákra vágjuk,és megpirítjuk,majd szűrőkanállal tálkába szedjük.Visszamaradt zsírjában üvegesre pirítjuk a hagymát,majd hozzákeverjük a tojást,és rántottát sütünk belőle.Villával szétnyomkodjuk.A savanyú káposztát jól megpirítjuk az olajon.A füstölt ízű leveskockákat feloldjuk 3 dl forró vízben,majd a lepirult káosztára locsolgatjuk ,míg az megpuhul.Egy nagyobb edényben összekeverjük a káposztát, a rizst,az összetört tojást,a tarját,valamint a szalonnát..Még egyszer jól átforrósítjuk,hogy az ízek összeérjenek
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerint tejfölt is tehetünk rá
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.24 19:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rizst megfőzzük, savanyú káposztát, tojás felverjük, tarját apró, lepirult káosztára, nagyobb edényben, összetört tojást, ízek összeérjenek, füstöltízeítésű, szétnyomkodjuk, angolszalonna, hozzákeverjük, szűrőkanállal, összekeverjük, leveskockákat, átforrósítjuk, ételízesítős, összeérjenek, Visszamaradt, locsolgatjuk, Felkockázzuk, vöröshagymát, mokkáskanál, megpirítjuk, vöröshagyma, ételízesítő, megpirítjuk, leveskocka, borsozzuk, megfőzzük, szalonnát, káposztát, zsírjában, Káposztás, rizs, savanyú káposzta, tojás, vöröshagyma, füstölt tarja, vékony angolszalonna, evőkanál ételízesítő, füstöltízeítésű leveskocka, evőkanál tej, mokkáskanál bors, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|