Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
: A tésztához a tojást, a mézet, a margarint, a tejet és a porcukrot egy edényben gőz fölött tíz percig keverjük. Utána hozzákeverjük a szódabikarbónával elkevert lisztet. Tésztává gyúrjuk, majd 4 részre osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk.
Egyenként ráhelyezzük egy sütőlemezre, és közepes hőmérsékletű sütőben megsütjük.
A krémhez a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. A hideg tejjel elkeverjük a lisztet, majd felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarinos krémmel.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a mézes lapokat úgy hogy a két középső lap közé baracklekvár kerüljön. A tetejét olvasztott csokoládéval bevonjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.23 14:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
erdelyivali |
2017.05.05. 07:12 (#1) |
|
 |
Nagyon finom süti. |
| |
|
|
|
szódabikarbónával elkevert, vaníliás cukrot, hideg tejjel, margarinos krémmel, töltelékkel megtöltjük, mézes lapokat, tetejét olvasztott, szódabikarbóna, összekeverjük, hozzákeverjük, baracklekvár, baracklekvár, hőmérsékletű, csokoládéval, ráhelyezzük, étcsokoládé, sütőlemezre, töltelékkel, megtöltjük, kinyújtjuk, margarinos, elkeverjük, olvasztott, kávéskanál, margarint, felfőzzük, megsütjük, Egyenként, margarint, tésztához, porcukrot, porcukrot, vaníliás, liszt, evőkanál, tojás, margarin, kávéskanál szódabikarbóna, evőkanál tej, krémhez tej, evőkanál liszt, tejszín, porcukor, margarin,
|
|
|
|
|