Fogás: előétel, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet 1 cm-es kockákra vágjuk, megsózzuk, kevés curryvel fűszerezzük, és 1 órát állni hagyjuk.
Az ananászkarikákat négyfelé vágjuk. A lisztet egy kevés vízzel simára keverjük. Beleszórjuk a maradék curryport,
megsózzuk, és felengedjük a tejjel. A végén hozzáadjuk a tojásokat, és azokkal is jól kikeverjük. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb masszát kapunk.
Hurkapálcára vagy grillnyársra felváltva 4 kocka ananászt és 3 kocka csirkehúst tűzünk, majd a nyársat a sűrű, currys masszába mártjuk. Felforrósított, bő olajban megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonyapürét vagy párolt rizst kínálhatunk
hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.27 13:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
frenco69 |
2013.11.17. 09:20 (#1) |
|
 |
Feltettem az étlapunkra és nagy sikert arat még a mai napig is .Gyors,egyszerű és finom.Köszike mindent. |
| |
|
|
|
ananászkarikákat négyfelé, kevés vízzel, maradék curryport, végén hozzáadjuk, ananászkarikákat, jércemellfalatok, Felforrósított, Burgonyapürét, csirkemelfilé, Hurkapálcára, grillnyársra, csirkemellet, kínálhatunk, körszeletes, Beleszórjuk, fűszerezzük, felengedjük, kikeverjük, csirkehúst, hozzáadjuk, felváltva, megsütjük, tojásokat, Ananászos, megsózzuk, megsózzuk, curryport, evőkanál, kockákra, currypor, étolaj, evőkanál finom liszt, tojás, csomag currypor, csirkemelfilé, doboz körszeletes ananász,
|
|
|
|
|
Scsí
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|