Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 kg héjában főtt burgonyát meghámozzuk és áttörjük. 30 dkg liszt, csipetnyi só, 5 dkg zsír, 2 tojás sárgája. Ezeket összegyúrjuk és nudlit csinálunk belőle. Lobogó, sós vízben kifőzzük. Pörkölt hozzávalóiból, sűrű szaftos pörköltet főzünk. A kiszedett, lecsepegtetett nudlit, kizsírozott tepsibe tesszük. A pörköltet összekeverjük a tejföllel és a nudlihoz adjuk, majd összekeverjük. Tetejére sajtot szórunk és 200 fokra előmelegített sütőben, szép pirosra sütjük.
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
csordasne
2013.11.28 13:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pörköltet összekeverjük, nudlihoz adjuk, lecsepegtetett, összekeverjük, előmelegített, hozzávalóiból, összekeverjük, összegyúrjuk, pirospaprika, kizsírozott, meghámozzuk, sertéscomb, paradicsom, csinálunk, kiszedett, csipetnyi, pörköltet, burgonyát, tejföllel, pörköltet, Tetejére, burgonya, áttörjük, kifőzzük, nudlihoz, szaftos, Pörkölt, héjában, burgonya, liszt, zsír, tojás sárgája, sertéscomb, hagyma, pirospaprika, paprika, paradicsom, sajt, 20%-os tejföl,
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|