Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát és a paprikákat egyforma nagyságú kockákra felvágom , a káposztát vékonyan felszeletelem , a paradicsomot is szeletekre vágom .
Az olajat felmelegítem egy serpenyőben hozzáadom a hagymát és a paprikát, összepárolom .
Ha ezzel megvagyok, akkor teszem bele a káposztát is.
Adok hozzá 1-2 ek. vizet s elkezdem párolni.
Sóval és a borssal izésítem és amikor már egy kicsit összeesett a zöldség akkor, a szeletelt paradicsomot is beledobom .
Mielőtt teljesen kész , beleteszem a hosszában félbevágott kolbászokat és készre párolom az egészet.
Tálaláskor polentát kínálok mellé , kaporral megszórom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kevés hozzávalóból is lehet finom ételt készíteni.
Aki jobban szereti , az a kolbászt külön süsse meg.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.04 22:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paprikákat egyforma, káposztát vékonyan, olajat felmelegítem, serpenyőben hozzáadom, borssal izésítem, kicsit összeesett, zöldség akkor, szeletelt paradicsomot, felszeletelem, fejeskáposzta, hozzávalóból, összepárolom, paradicsomot, felmelegítem, paradicsomot, serpenyőben, kaliforniai, kaliforniai, kolbászokat, félbevágott, paprikákat, összeesett, beleteszem, Tálaláskor, szeletekre, paradicsom, kolbásszal, hosszában, hozzáadom, káposztát, megvagyok, megszórom, káposztát, debreceni, kisebb fejeskáposzta, piros kaliforniai paprika, zöld kaliforniai paprika, hagyma, olaj, debreceni kolbász, kapor, bors,
|
|
|
|
|
Linzer
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|