Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon pirítsuk üvegesre az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a kockára vágott pulykahúst és a babérlevelet is, majd pirítsuk – pároljuk 10-15 percig, vagy amíg saját levét elfövi.
Közben vágjuk kockára a zöldségeket és adjuk a húshoz a mustár kíséretében. Pirítsuk további 2-3 percet, szórjuk meg a liszttel, majd öntsük fel vízzel és adjuk hozzá a húsleves kockákat. Kevergetve forraljuk fel, majd lassú tűzön főzzük kb. 25 percet.
Az utolsó 10 percben adjuk hozzá a zöldborsót.
A megtisztított fokhagymagerezdeket és a petrezselyem zöldet vágjuk egészen finomra, majd a főzés vége előtt 1-2 perccel adjuk a leveshez. Gazdagítsuk 1-2 kanál tejföllel vagy tejszínnel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom pikáns, savanykás étel!
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.17 14:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon pirítsuk, apróra vágott, kockára vágott, mustár kíséretében, húsleves kockákat, petrezselyem zöldet, főzés vége, megtisztított, petrezselyem, Tyúkhúsleves, petrezselyem, babérlevelet, petrezselyem, zöldségeket, Gazdagítsuk, vöröshagyma, kíséretében, zellergumó, zöldborsót, fokhagymás, pulykahúst, tejszínnel, Kevergetve, pulykacomb, babérlevél, tejföllel, zöldborsó, fokhagyma, forraljuk, savanykás, sárgarépa, raguleves, liszttel, pulykacomb filé, sárgarépa, petrezselyem gyökér, babérlevél, evőkanál Globus Mustár, Knorr Tyúkhúsleves kocka, vöröshagyma, zellergumó, evőkanál tejföl, petrezselyem zöld, liter víz, gerezd fokhagyma, zöldborsó, evőkanál olaj, bors,
|
|
|
|
|