Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, megdinszteljük, a darált húshoz keverjük, majd a többi hozzávalóval fasírozottat készítünk.
Cipóvá formáljuk, tepsibe helyezzük, és alufóliával letakarva 30 percig sütjük.
Közben az apróra vágott burgonyát megfőzzük, törjük, vajjal és tejjel kikeverjük. A krumplipürét a fasírozottra kenjük.
Szépen elsimítjuk, ráreszeljük a sajtot, és meglocsoljuk a szafttal. Visszatesszük a sütőbe, és pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: közepes cm
költség: 1000 Ft
költség egy főre: 250 Ft
elkészítettem: 2 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 14:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, darált húshoz, többi hozzávalóval, apróra vágott, fasírozottra kenjük, megdinszteljük, megtisztítjuk, Visszatesszük, elkészítettem, meglocsoljuk, pirospaprika, krumplipürét, hozzávalóval, fasírozottat, fasírozottra, vöröshagyma, ráreszeljük, alufóliával, alkalommal, kikeverjük, elsimítjuk, formáljuk, letakarva, trappista, fokhagyma, burgonyát, helyezzük, készítünk, megfőzzük, Bújtatott, keverjük, darált, zsemle, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, tojás, őrölt fekete bors, pirospaprika, burgonya, trappista sajt,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|