Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet megmosom,besózom ,fűszerezem.
Megpucolom és egy cm-es darabokra vágom a sárgarépát,a burgonyát,hagymát,a karalábét,a zellergumót.Ezeket egy tepsibe rakom,meghintem sóval rátépkedem a bazsalikom leveleket,a borsikafűvel megszórom,( ha nincs akkor a bors is jó) kevés olajat és a bort aláöntöm. A csirkemellet ráhelyezem és alufóliával lefedem.Előmelegített 200 fokos sütőben 1 órát sütöm,majd a fóliát levéve ,további 15 percig pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen zöldségeket használhatunk ,amelyeket szeretünk..
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 10:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet megmosom, cm-es darabokra, tepsibe rakom, bazsalikom leveleket, borsikafűvel megszórom, bort aláöntöm, fóliát levéve, zöldségágyhoz, Előmelegített, használhatunk, csirkemellet, zöldségágyon, borsikafűvel, csirkemellet, alufóliával, zöldségeket, zellergumót, ráhelyezem, fűszerezem, rátépkedem, bazsalikom, bazsalikom, csirkemell, Megpucolom, zellergumó, csirkemell, sárgarépát, darabokra, karalábét, burgonyát, megszórom, amelyeket, szeretünk, csirkemell, majoránna, borsikafű, zöldségágyhoz, karalábé, sárgarépa, zellergumó, hagyma, burgonya, levél friss bazsalikom, olaj,
|
|
|
|
|
Saslik
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|