Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karaj szeleteket kiklopfolom, megsózom, és paprikás lisztben megforgatva hirtelen olajon kisütöm. Mikor kész egy tepsibe, vagy jénaiba fektetem őket, és mindegyikre teszek egy szelet angolszalonnát. A hagymát összepárolom olajon a gombával és a fűszerekkel, majd mikor zsírjára sült beleütöm a tojást és megsütöm. Ezt a ragut teszem a húsokra, majd betakarom őket a sajttal, és a sütőben megsütöm, hogy a sajt rásüljön.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Vendégváró ételnek nagyon jó, mert már előre ki lehet sütni a húst és egy dobozban a hűtőbe tenni, a ragut is előre meg lehet csinálni, és másnap csak gyorsan összeállítja az ember és már sütheti is, és hamar kész. Ha valaki nem szereti a gombát, akkor a ragut el is lehet hagyni, de lehet borsóval, kukoricával is csinálni.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
gory002
2013.06.04 18:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karaj szeleteket, szelet angolszalonnát, hagymát összepárolom, ragut teszem, sütőben megsütöm, sajt rásüljön, hűtőbe tenni, angolszalonnát, angolszalonna, pirospaprika, összeállítja, összepárolom, kiklopfolom, fűszerekkel, megforgatva, mindegyikre, kukoricával, Vendégváró, szeleteket, betakarom, lisztben, paprikás, gazdagon, hirtelen, megsütöm, fektetem, zsírjára, beleütöm, gombával, csinálni, megsózom, rásüljön, borsóval, szelet karaj, szelet angolszalonna, szelet sajt, hagyma, gomba, tojás, liszt, pirospaprika, bors, oregánó, olaj,
|
|
|
|
|