Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lekvárt összekeverjük a 0,7 dl narancslikőrrel,majd hozzáadjuk a narancslét is. A mascarponét összekeverjük a 2 kanál narancslikőrrel.
A tejszínt a cukorral ,a vanília kivonattal és a maradék 2 evőkanál narancslikőrrel nem túl kemény habbá verjük és a mascarponét óvatosan hozzávegyítjük.
A babapiskóta felét egy tál aljára rétegezzük,majd rákanalazzuk az eperlekvár felét,erre egy réteg mascarponét teszünk,majd rárakjuk a a vékony szeletekre vágott eper felét.Ezután újabb réteg babapiskóta. és friss eper következik .Tálalás előtt lefedve ,legalább 3 órára hűtőbe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én friss eper helyett fagyasztott epret használtam,azzal is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.11 13:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lekvárt összekeverjük, mascarponét összekeverjük, vanília kivonattal, mascarponét óvatosan, babapiskóta felét, eperlekvár felét, réteg mascarponét, narancslikőrrel, narancslikőrrel, narancslikőrrel, hozzávegyítjük, összekeverjük, összekeverjük, rákanalazzuk, narancslikőr, babapiskóta, fagyasztott, mascarponét, mascarponét, babapiskóta, babapiskóta, mascarponét, hozzáadjuk, narancslét, kivonattal, használtam, mascarpone, szeletekre, rétegezzük, következik, eperlekvár, eperlekvár, narancslé, eperlekvár, narancslikőr, narancslé, mascarpone, tejszín, cukor, kiskanál vanília kivonat, babapiskóta, eper,
|
|
|
|
|