Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd két részre osztjuk.
Az egyik felébe a piros (málna) ételszínezéket és tortadarát (ez a mag) keverünk és 5-6 gombócot formálunk belőle. A másik felébe a zöld ételszínezéket dolgozzuk bele, és ebből is annyi gombóc csinálunk mint az előbb.
A zöld gombócokat kilapogatjuk, rátesszük a pirosat, ráhajtogatjuk a zöldet. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, de célszerű szeletelésig ott tartani. Kínáláskor előbb ketté, majd cikkekre vágjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha először csinálod célszerű megkóstolni !
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsolti1997
2012.08.10 12:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat összegyúrjuk, egyik felébe, másik felébe, zöld ételszínezéket, zöld gombócokat, hűtőbe tesszük, ételszínezéket, ételszínezéket, ráhajtogatjuk, ételszínezék, ételszínezék, sárgadinnyés, hozzávalókat, kilapogatjuk, szeletelésig, összegyúrjuk, megkóstolni, Kínáláskor, tortadarát, málnapiros, gombócokat, likőrvodka, éjszakára, formálunk, tortadara, rátesszük, csinálunk, dolgozzuk, keverünk, csinálod, cikkekre, gombócot, darált keksz, Rama margarin, porcukor, evőkanál hígabb lekvár, málnapiros ételszínezék, zöld ételszínezék, tortadara,
|
|
|
|
|