Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajat az olajjal együtt felforrósítjuk, és az apróra vágott hagymát és édesköményt puhára pároljuk benne.
Hozzáadjuk a rizst és az összezúzott fokhagymát, és jól összeforgatjuk, hogy a rizsen bevonat képződjön.
Hozzáadjuk a bort, 1-2 perc alatt elpárologtatjuk, majd hozzáadunk egy merőkanál alaplét, és azt is hagyjuk elfőni. Ezt addig ismételjük, míg a rizs fogkeményre nem fő.
Ekkor hozzákeverjük a citromhéjat, a kaprot és a parmezánt.
Az olajjal vékonyan megkent lazacokat bőrös oldalukkal lefelé forró serpenyőben 3-4 perc alatt ropogósra sütjük, majd megfordítjuk, és további 2-3 perc alatt ízlés szerint átsütjük. A rizottó tetejére helyezve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.02.14 19:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajjal együtt, apróra vágott, összezúzott fokhagymát, rizsen bevonat, merőkanál alaplét, rizs fogkeményre, olajjal vékonyan, rizottó tetejére, elpárologtatjuk, összeforgatjuk, felforrósítjuk, hozzákeverjük, megfordítjuk, édesköményes, serpenyőben, összezúzott, rizottórizs, vöröshagyma, citromhéjat, édesköményt, fogkeményre, édeskömény, hozzáadunk, oldalukkal, ismételjük, fokhagymát, Hozzáadjuk, Hozzáadjuk, rizottóval, parmezánt, ropogósra, lazacfilé, citromhéj, képződjön, lazacfilé, reszelt parmezán, evőkanál reszelt citromhéj, liter halalaplé, fehérbor, gerezd fokhagyma, rizottórizs, édeskömény, vöröshagyma, evőkanál olívaolaj,
|
|
|
|
|