Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A 6 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk. Kihűtjük, majd vízszintesen kettévágjuk.
A töltelékhez tejbegrízt készítünk a tejből és a búzadarából. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt grízhez adjuk. Hozzáadjuk a ribizlit, óvatosan keverjük, hogy ne törjenek össze a szemek.
A krémet a két piskótalap közé töltjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Citrommázat készítünk a tetejére de nélküle is finom.
A máznak sűrűnek kell maradnia, hogy ne folyjon le a süteményről. Amikor még puha a máz, késsel bejelöljük a kockák tetejét. Mindegyik kocka tetejére ribizliszemet ültetünk.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 07:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokásos módon, töltelékhez tejbegrízt, porcukorral kikeverjük, kihűlt grízhez, máznak sűrűnek, kockák tetejét, ribizliszemet, vízszintesen, citrommázhoz, fagyasztott, töltelékhez, Citrommázat, búzadarából, süteményről, kettévágjuk, porcukorral, piskótalap, Hozzáadjuk, kikeverjük, bejelöljük, tejbegrízt, margarint, Mindegyik, készítünk, készítünk, szokásos, piskótát, ribizlit, Kihűtjük, ültetünk, Ribizlis, óvatosan, búzadara, tojás, Rama, porcukor, citrommázhoz, kanál citromlé, porcukor,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Tócsni
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|