Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tepsi alját kikenni kb 1 evőkanál étolajjal.
A száraz tésztát beletesszük,és egyenletesen eloszlatjuk a tepsibe.
A hozzávalókat jól összekeverjük.Végül hozzáadjuk a fél liter tejet,és avval is jól kidolgozzuk a masszát.Végül ráöntjük a tésztára,hogy teljesen ellepje.végül 20 perc alatt megsüssük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mazsolát is tehetünk bele.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
misike65
2016.03.26 17:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsi alját, száraz tésztát, összekeverjük, hozzávalókat, egyenletesen, eloszlatjuk, kidolgozzuk, beletesszük, hozzáadjuk, étolajjal, megsüssük, nagykocka, Mazsolát, tehetünk, teljesen, ráöntjük, tésztára, evőkanál, vaníliás, masszát, kikenni, tésztát, ellepje, tepsibe, szerint, Kefíres, tészta, tejfől, tojás, vaníliás cukor, nagy tejfől, nagy kefír, izlés szerint cukor, liter, fodros nagykocka tészta, étolaj,
|
|
|
|
|