Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kávéskanálnyi olajban pároljuk üvegesre a megtisztított és apró kockákra vágott hagymát és petrezselymet. Tegyük félre és hagyjuk kihűlni. Vágjuk apró kockákra a sajtot, majd a hagymás-petrezselymes keverékkel együtt a húshoz adjuk. Ízesítsük sóval és a paprikával. Pogácsává formálva süssük aranybarnára a maradék olajon. Héjában főtt krumplival tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom és ízletes, és mindössze 300 kalóriát tartalmaz, szóval lehet enni bátran!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
gica199007
2012.06.26 17:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húshoz adjuk, maradék olajon, Kávéskanálnyi, petrezselymes, megtisztított, petrezselymet, pirospaprika, aranybarnára, petrezselyem, keverékkel, paprikával, kávéskanál, krumplival, húspogácsa, tartalmaz, mindössze, Ízesítsük, Pogácsává, kockákra, formálva, kalóriát, tálaljuk, üvegesre, kockákra, pároljuk, marhahús, evőkanál, ízletes, kisebb hagyma, evőkanál vágott petrezselyem, kávéskanál olaj, sovány darált marhahús, sovány sajt, pirospaprika,
|
|
|
|
|