Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykamellet felcsíkozom és a szárnyasfűszerrel, valamint kevés olajjal pácolódni hagyom. Kevés olajon fehéredésig pirítom a húst. A hagymákat megtisztítom és nagyobb cikkekre vágva a húshoz adom. Mikor egy kicsit a hagyma összeesett, felöntöm az egészet 3 dl vörösborral, majd lefedve puhulni hagyom. A burgonyát megtisztítom és nagyobb kockákra vágva, egy másik serpenyőben bő olajban megsütöm. Amikor megsült a burgonya, papírtörlőre szedem. Amikor a hús megpuhult, hozzákeverem a burgonyát és pár percig még így egyben sütöm, amíg a burgonya felveszi a ragu szaftját.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom egytálétel.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2014.02.24 16:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykamellet felcsíkozom, hagymákat megtisztítom, húshoz adom, hagyma összeesett, burgonyát megtisztítom, másik serpenyőben, burgonya felveszi, ragu szaftját, hozzákeverem, megtisztítom, megtisztítom, pulykamellet, papírtörlőre, felcsíkozom, serpenyőben, vörösborral, fehéredésig, vöröshagyma, egytálétel, pulykamell, Vörösboros, összeesett, pulykaragu, pácolódni, hagymákat, burgonyát, burgonyát, megpuhult, kockákra, cikkekre, felöntöm, valamint, burgonya, felveszi, pulykamell, szárnyas fűszer, vöröshagyma, burgonya, olaj, vörösbor,
|
|
|
|
|