Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fél liter, forrásban lévő vízhez az olajat, kevés sót, a vaníliás cukrot és a cukrot belekeverem, majd a kukoricadarát hozzáadom és megfőzöm. Amikor már langyosra hűlt, a túrót beledolgozom és vizes kézzel, gombócokat formázok. A gombócokat a pirított morzsába forgatom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
niki74
2014.09.20 22:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vaníliás cukrot, cukrot belekeverem, kukoricadarát hozzáadom, túrót beledolgozom, pirított morzsába, kukoricadarával, kukoricadarát, beledolgozom, kukoricadara, belekeverem, gombócokat, gombócokat, Túrógombóc, hozzáadom, tehéntúró, langyosra, forrásban, vaníliás, pirított, morzsába, formázok, forgatom, megfőzöm, étvágyat, vaníliás, kívánok, cukrot, cukrot, Amikor, kézzel, olajat, étolaj, csomag vaníliás cukor, marék cukor, kukoricadara, tehéntúró,
|
|
|
|
|