Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát, a leírása szerint, hagyom felengedni. Lisztezett deszkára kiterítem és fél centi vastagra nyújtom. Megkenem a felolvasztott, de csak langyos vajjal, majd megszórom vastagon, a cukorral és az őrölt fahéjjal. Hosszanti szélénél kezdve feltekerem, kicsit pihentetem, hogy a vaj összetapassza a cukros fahéjat, így nem szóródik ki. Ezután éles késsel, ujjnyi szeletekre vágom. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezem őket, de nem szorosan egymás mellé. Beteszem a 200 fokra előmelegített sütőbe. A hőt 180 fokra visszaveszem és 20 perc alatt, készre sütöm. Frissen leveszem a papírról, hogy ne ragadjon rá.Langyosan az igazi. Tálalás előtt, meghintem porcukorral.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.09.01 17:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
leírása szerint, őrölt fahéjjal, cukros fahéjat, előmelegített, összetapassza, felolvasztott, Sütőpapírral, visszaveszem, porcukorral, Lisztezett, szeletekre, felengedni, feltekerem, pihentetem, megszórom, meghintem, kiterítem, Langyosan, Hosszanti, vastagon, helyezem, Beteszem, fahéjjal, szóródik, porcukor, szélénél, Megkenem, cukorral, szorosan, csomag vajas tészta, zacskó porcukor, őrölt fahéj,
|
|
|
|
|