Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félretesszük.
2 .A halat besózzuk, a rozmaringot és a fokhagymát felaprítjuk.
3 Serpenyőben felolvasztjuk a vaj felét, hozzáadjuk a rozmaringot és a fokhagymát, majd a halat.
4. Mindkét oldalát ropogósra sütjük.
5. Ha kész a hal, a maradék vajon átmelegítjük a zöldségeket
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A pangasius vagy cápaharcsa egy gyakorlatilag szálkamentes, fehér húsú hal, amely a harcsafélék családjába tartozik. Hatalmas mennyiségben tenyésztik Vietnámban, a Mekong deltájában. Létezik sárga, rózsaszín és fehér húsú változata
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
esztella75
2012.07.13 22:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megtisztítjuk, halat besózzuk, fokhagymát felaprítjuk, maradék vajon, pangasius vagy, gyakorlatilag szálkamentes, harcsafélék családjába, pangasiusfilé, felolvasztjuk, megtisztítjuk, gyakorlatilag, átmelegítjük, szálkamentes, mennyiségben, félretesszük, Rozmaringos, Serpenyőben, rozmaringot, zöldségeket, rozmaringot, felaprítjuk, zöldségeket, harcsafélék, tenyésztik, Vietnámban, deltájában, családjába, fokhagymát, leöblítjük, cápaharcsa, fokhagymát, hozzáadjuk, ropogósra, pangasiusfilé, zsenge zöldborsó, szál zsenge sárgarépa, bors, gerezd fokhagyma, rozmaring,
|
|
|
|
|