Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított burgonyát a babérlevéllel és ízlés szerinti sóval felteszem főni annyi vízben, hogy kb. 2 ujjnyira ellepje.
Amikor a burgonya megpuhult, egy kis tálkában összekeverem a tejfölt a liszttel és adok hozzá 1-2 szedőkanálnyit a burgonya főzőlevéből. Egy kézi habverő segítségével alaposan elkeverem, és a burgonyához öntöm. Addig főzöm, amíg be nem sűrűsödik a főzelék.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült oldalassal tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.01.26 16:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított burgonyát, burgonya megpuhult, burgonya főzőlevéből, kézi habverő, burgonyához öntöm, szedőkanálnyit, megtisztított, babérlevéllel, összekeverem, segítségével, burgonyához, főzőlevéből, babérlevél, oldalassal, burgonyát, felteszem, elkeverem, sűrűsödik, megpuhult, Burgonya, ujjnyira, tálkában, liszttel, alaposan, burgonya, szerinti, burgonya, evőkanál, burgonya, ellepje, habverő, burgonya, babérlevél, tejföl, evőkanál liszt,
|
|
|
|
|