Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A meghámozott, megmosott burgonyát sós vízben puhára pároljuk, leszűrjük, és áttörjük.Hozzáadjuk a vajat, a tojást, a megvágott zöldpetrezselymet, a búzadarát, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük, és liszttel meghintett gyúródeszkán kidolgozzuk. Kis fasírtokat formálunk belőle, megforgatjuk őket felvert tojásban és zsemlemorzsában, és forró zsírban mindkét felüket világospirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Paradicsommártással tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
missycicus
2012.10.01 21:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megvágott zöldpetrezselymet, zsemlemorzsában, világospirosra, összekeverjük, zsemlemorzsa, petrezselyem, megborsozzuk, megforgatjuk, gyúródeszkán, kidolgozzuk, meghámozott, meghintett, Hozzáadjuk, fasírtokat, burgonyát, megmosott, megsózzuk, búzadarát, megvágott, formálunk, leszűrjük, áttörjük, búzadara, burgonya, tálaljuk, pároljuk, tojásban, burgonya, zsír, 300g liszt, búzadara, tojás, petrezselyem, bors, tojás zsemlemorzsa bundához,
|
|
|
|
|