Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
10 dkg szalonnát apróra vágunk, 1 közepes fej vöröshagymát megtisztítunk és felszeletelünk, majd mindkettőt kis olajra téve megfonnyasztjuk. Ekkor hozzáadunk 1 kávéskanálnyi pirospaprikát, rátesszük a fiatal nyúl feldarabolt húsát. Kis vizet öntünk alá, 1 dl vörösbort adunk hozzá, és puhára pároljuk. 2 dl tejfölt elkeverünk 1 evőkanál liszttel, és ha a nyúl megpuhult, ezzel óvatosan behabarjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskával tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.26 14:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fiatal nyúl, nyúl megpuhult, megfonnyasztjuk, felszeletelünk, megtisztítunk, kávéskanálnyi, pirospaprikát, vöröshagymát, Nyúlpaprikás, vöröshagyma, feldarabolt, elkeverünk, hozzáadunk, Galuskával, behabarjuk, mindkettőt, rátesszük, vörösbort, szalonnát, megpuhult, evőkanál, evőkanál, óvatosan, tálaljuk, szalonna, vörösbor, liszttel, pároljuk, fiatal nyúl, szalonna, vöröshagyma, olaj, paprika, bors, vörösbor, tejföl, evőkanál zsír,
|
|
|
|
|