Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát vágd apró kockákra, egy lábosban süsd zsírjára, majd egy tálra kivéve csepegtesd le. A visszamaradt zsírban fonnyaszd meg a finomra vágott vöröshagymát, és szintén ebben a zsírban pirítsd rózsaszínre a nagyobb darabokra tört lebbencstésztát.
Szórj rá pirospaprikát, sózd meg, majd engedd fel meleg vízzel. Tedd bele a felkockázott burgonyát, és lassú tűzön főzd puhára. Végül tedd bele a szalonnát, majd a paprikával és a paradicsommal főzd készre.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor merd a levest 1-1 kanál tejfölre, a tetejét pedig díszítheted apróra vágott petrezselyemmel.Ez a barátnőm receptje,és Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.22 16:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát vágd, lábosban süsd, tálra kivéve, visszamaradt zsírban, finomra vágott, zsírban pirítsd, nagyobb darabokra, felkockázott burgonyát, paradicsommal főzd, tetejét pedig, barátnőm receptje, petrezselyemmel, lebbencstésztát, lebbencstészta, Lebbencsleves, pirospaprikát, paradicsommal, vöröshagymát, felkockázott, pirospaprika, visszamaradt, díszítheted, vöröshagyma, rózsaszínre, csepegtesd, Tálaláskor, paradicsom, paprikával, szalonnát, burgonyát, szalonnát, fonnyaszd, darabokra, zsírjára, szalonna, burgonya, barátnőm, lebbencstészta, füstölt szalonna, burgonya, vöröshagyma, darab paprika, darab paradicsom, tejföl, petrezselyemzöldje, pirospaprika,
|
|
|
|
|