Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított vöröshagymát felkarikázom, a fokhagymát finomra aprítom és a vajon mindkettőt aranybarnára pirítom. Ezután liszttel megszórom és folyamatos kevergetés mellett felöntöm a csontlével.Tejszínnel dúsítom. Sóval, szerecsendióval és borssal fűszerezem, majd lassú tűzön puhára főzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pirított kenyérkockákat teszek a levesbe,és reszelt sajtot szórok a tetejére.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.01.08 14:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított vöröshagymát, fokhagymát finomra, vajon mindkettőt, szerecsendióval, kenyérkockákat, megtisztított, aranybarnára, felkarikázom, vöröshagymát, vöröshagyma, hagymaleves, Tejszínnel, fűszerezem, fokhagymát, csontlével, mindkettőt, kevergetés, folyamatos, megszórom, fokhagyma, felöntöm, Pirított, liszttel, tetejére, reszelt, pirítom, Francia, mellett, aprítom, gerezd fokhagyma, alaplé csontlé, sajt, liszt, vöröshagyma, tejszín,
|
|
|
|
|