Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almák magházát eltávolítjuk, majd mindegyiket 4 szeletre vágunk. Kevés fahéjjal ízesítjük.
Ezután a szeleteket megkenjük a darált dióból, mézből, mazsolából összeállított diókrémmel, majd a szeleteket az alma eredeti formája szerint összeillesztjük.
Vajjal kikent fóliába csomagoljuk. Meleg sütőbe téve jól átsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Közvetlenül a fogyasztás előtt, meleg sütőbe téve jól átsütjük.
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almák magházát, szeleteket megkenjük, darált dióból, alma eredeti, fogyasztás előtt, összeillesztjük, összeállított, eltávolítjuk, Közvetlenül, mindegyiket, csomagoljuk, szeleteket, diókrémmel, szeleteket, fogyasztás, mazsolából, megkenjük, ízesítjük, magházát, átsütjük, fahéjjal, átsütjük, szeletre, szerint, eredeti, fóliába, formája, mazsola, sütőbe, Nagyon, mézből, alma, darált, mazsola, őrölt fahéj,
|
|
|
|
|