Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Alaplevet készítek a Zöldségleves-kockából. A póréhagymát meg tisztítom és karikákra vágom.
Egy serpenyőben felolvasztok 2 kanál margarint, hozzáadom a póréhagymát és lassú tűzön puhára fonnyasztom.
Apróra vágom a mogyoróhagymát. Egy nagy lábosban felforrósítom az olíva olajat, hozzáadom a mogyoróhagymát és üvegesre dinsztelem. Beleteszem a rizst, összekeverem és pirítom kb. 2 percig. Beleöntöm a bort és főzöm, míg a rizs be nem szívja.
beleöntök fél pohár forró alaplevet és addig főzöm, míg a rizs be nem szívja. Ezt addig ismételgetem, amíg kész lesz a rizs. Nem szabad túlfőzni. Hozzáadom a póréhagymát, a reszelt citromhéjat, és a parmezánt. Összekeverem és leveszem a tűzről.
Közben egy másik lábosban megpirítom olíva olajon a szeletekre vágott gombát. Ha kész, a kitálalt rizottó tetejére helyezem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű egytálétel.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:44
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőben felolvasztok, nagy lábosban, reszelt citromhéjat, másik lábosban, szeletekre vágott, kitálalt rizottó, mogyoróhagymát, mogyoróhagymát, mogyoróhagyma, felforrósítom, Zöldségleves, Zöldségleves, ismételgetem, összekeverem, felolvasztok, Összekeverem, póréhagymát, fonnyasztom, serpenyőben, póréhagymát, Póréhagymás, póréhagymát, citromhéjat, Beleteszem, egytálétel, szeletekre, megpirítom, dinsztelem, póréhagyma, Beleöntöm, karikákra, tisztítom, rizottó rizs, evőkanál margarin, mogyoróhagyma, póréhagyma, Zöldségleves-kocka, liter, száraz fehér, gomba, reszelt parmezán, evőkanál olíva olaj, citrom héja,
|
|
|
|
|