Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pataki tálat beáztatjuk egy félórát,majd a csíkokra vágott szalonnát beletesszük az aljába.. Az összedarabolt nyulat fűszerekkel ,és a mustárral mindkét oldalát bekenem., rárakom a szalonnára,és körbe rakom a zöldségekkel. A burgonyát 4 db vágom , a sárgarépát szintén 4 db-ba hosszúra vágom ,A fokhagymát és a lila hagymát, rádarabolom a húsra.,végül beleöntöm a 1,5 dl bort.
rárakom a tetejét a tálnak,és közepes lángon kb.1,5 órát sütöm.
ha megpuhult a hús leveszem a tetejét a tálnak,és a húsra ráteszem a piros arannyal összekevert tejfölt.Majd kb. 30 percet még sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tálba zsiradékot nem kel tenni elég a szalonna ami kisül, Lehet használni több szalonnát,úgy hogy a hús tetejére is rakhatjuk.Aki nem szereti tejfölt ne tegye .a tetejére.,és úgy süti meg
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.14 01:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pataki tálat, csíkokra vágott, összedarabolt nyulat, mustárral mindkét, sárgarépát szintén, lila hagymát, húsra ráteszem, piros arannyal, tálba zsiradékot, összedarabolt, zöldségekkel, rádarabolom, beletesszük, összekevert, fűszerekkel, lilahagyma, beáztatjuk, szalonnára, sárgarépát, fokhagymát, zsiradékot, megpuhult, használni, szalonnát, sárgarépa, burgonyát, szalonnát, rakhatjuk, mustárral, zöldségek, zöldborsó, fokhagyma, beleöntöm, leveszem, szalonna, kg-os házinyúl, fehér, bors vegeta, mustár, gerezd fokhagyma, zöldségek sárgarépa, tejfölkevés piros arany,
|
|
|
|
|
Somlói
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|