Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit lereszelem,hozzáadom a sót,lisztet,(annyit,hogy közepes keménységű masszát kapjak)Lehet bele reszelni,vöröshagymát,vagy foghagymát,kinek hogy bírja a gyomra.Én palacsinta sütőben szoktam sütni.Az olajat megforrósítom,két kis kupacot teszek bele,amit szétnyomkodok jó laposra.Mindkét, felét ropogósra sütöm.Lehet nagyra is,mint a palacsinta.A megsült tócsi tetejére,lehet tenni tejfölt.(amibe,egy kis fokhagymát reszelhetünk)Lehet tepsiben sütni,végén felkockázni.Én a régi, hagyományosat szeretem.Palacsinta sütőben sütni.Igaz, az mellett,ott kell állni,és "sütögetni"Nagyo n finom!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Melegen,frissében, a legfinomabb(szerintem)Kiad ós,laktató;
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nemethne1958
2013.07.21 22:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit lereszelem, olajat megforrósítom, megsült tócsi, hagyományosat, szétnyomkodok, megforrósítom, vöröshagymát, reszelhetünk, vöröshagyma, felkockázni, legfinomabb, palacsinta, fokhagymát, foghagymát, palacsinta, keménységű, lereszelem, Palacsinta, ropogósra, hozzáadom, frissében, szerintem, sütögetni, fokhagyma, reszelni, szeretem, tepsiben, tetejére, sütéshez, 4dbnagyobb nyers bugonya, liszt 4-5evőkanál, 1tojás, étolaja sütéshez, tejföl,
|
|
|
|
|