Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát. Beleteszem a babérlevelet és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, félpuhára párolom. Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fél deci bornál többet soha nem teszek bele.
|
|
|
|
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
szevasztopol |
2015.02.20. 22:00 (#2) |
|
|
Hibás a recept !
|
|
capaitoth |
2012.08.19. 21:00 (#1) |
|
|
A jó vadpörkölt nem rossz . Na most akkor ez őz vagy , szarvaspörkölt ? |
| |
|
|
|
zsírban aranysárgára, apróra vágott, inaitól megtisztított, zúzott fokhagymát, megtisztított, pirospaprikát, belekarikázom, aranysárgára, babérlevelet, beleforgatom, felkockázott, paradicsomot, házipaprika, zöldpaprika, kevergetve, Beleteszem, paradicsom, babérlevél, fokhagymát, Vörösboros, beleteszem, őzpörkölt, félpuhára, állandóan, fokhagyma, időnként, szarvast, vörösbor, paprikát, pörkölöm, őzhús, zsír, nagy hagyma, gerezd fokhagyma, babérlevél, száraz vörösbor, házipaprika, zöldpaprika, paradicsom,
|
|
|
|
|