Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát lobogó sós vízben kifőzzük.
A kis kockákra vágott csirkemellet az olívaolajon kifehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát. Közepes lángon addig pároljuk, amíg saját levét el nem forrja. Sózzuk és fűszerezzük.
A tejet és joghurtot összekeverjük, és ráöntjük a húsra. Csak átmelegítjük, nem forraljuk! A leve híg lesz, de ezt a tészta felszívja majd.
Tűzről levéve belekeverjük a tésztát, és letakarva pihentetjük. Tálalhatjuk reszelt sajttal vagy friss salátával is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.16 09:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát lobogó, olívaolajon kifehéredésig, karikára vágott, tészta felszívja, kifehéredésig, összekeverjük, átmelegítjük, belekeverjük, csirkemellet, száraztészta, fűszerezzük, póréhagymát, pihentetjük, Tálalhatjuk, olívaolajon, csirkemell, hozzáadjuk, csirkemell, póréhagyma, rozmaring, olivaolaj, forraljuk, tésztával, salátával, letakarva, joghurtot, felszívja, kockákra, ráöntjük, étvágyat, csirkemell filé, póréhagyma, joghurt, ízlés szerint, csipet lestyán, rozmaring, durum száraztészta, olivaolaj,
|
|
|
|
|