Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Olvasztott vajra szedjük. A tejfölben kikeverjük a tojássárgáját és a reszelt füstölt trappista sajtot. A krémet sóval és frissen őrölt borssal fűszerezzük. A sajtkrémet a makarónira öntjük és gyakran kevergetve addig melegítjük, amíg a sajt megolvad. Tányérokba szétosztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Meghintjük a reszelt parmezán sajttal.
|
|
|
|
1 komment
|
9 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.17 08:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
nagyi01 |
2012.11.03. 11:42 (#1) |
|
 |
Parmezán nagyon drága, szerintem el is hagyható. Ha nem öblítjük le hideg vízzel a tésztát, hanem meglangyosított tejfölbe keverjük a sajtot, akkor elolvad a frissen kifőzött tésztán. Igazi makarónival a legfinomabb. |
| |
|
|
|
szokásos módon, tejfölben kikeverjük, reszelt füstölt, krémet sóval, makarónira öntjük, sajt megolvad, reszelt parmezán, lecsöpögtetjük, tojássárgáját, tojássárgája, szétosztjuk, sajtkrémmel, fűszerezzük, Meghintjük, melegítjük, kevergetve, leöblítjük, sajtkrémet, Tányérokba, makarónira, Olvasztott, kikeverjük, forrásban, tejfölben, trappista, megfőzzük, trappista, szokásos, Makaróni, parmezán, makaróni, megolvad, parmezán, makaróni, tejföl, füstölt trappista sajt, parmezán sajt, tojássárgája, frissen őrölt bors,
|
|
|
|
|