Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csokoládét vízfürdő fölé helyezzük, és felolvasztjuk.
A tűzhelyről levéve hozzáadjuk a narancshéjat, a tojássárgáját, és a likőrt. Jól elkeverjük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejszínt sűrű, a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és mind kettőt a csokoládékrémhez adjuk.
A krémet 8 tálkába, (fagylaltos kehelybe) töltjük, és jól lehűtjük.
Tálalása:
A kelyhek tetejére tejszínhabrózsát nyomunk, és narancshéjjal, csokoládérudacskákkal díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hab nagyon kemény legyen.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 13:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csokoládét vízfürdő, tűzhelyről levéve, tejszínt sűrű, tojásfehérjét kemény, csokoládékrémhez adjuk, kelyhek tetejére, tejszínhabrózsát, csokoládékrémhez, csokoládékehely, narancshéjjal, tojásfehérjét, tojássárgáját, felolvasztjuk, narancshéjat, étcsokoládé, tűzhelyről, elkeverjük, csokoládét, fagylaltos, hozzáadjuk, bármilyen, helyezzük, Narancsos, díszítjük, tetejére, kehelybe, tejszínt, Tálalása, lehűtjük, vízfürdő, kurakao, finomra, gramm étcsokoládé, narancs finomra reszelt héja, tojás, tejszín,
|
|
|
|
|