Fogás: előétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megmosom, a répát meghámozom. A zöldborsót kiolvasztom.
A burgonyát héjában megfőzöm sós vízben. A sárgarépát felkockázom, majd megfőzöm pár perc alatt és kihűtöm. A zöldborsót szintén megfőzöm pár perc alatt és gyorsan kihűtöm. A tojásokat megfőzöm keményre, majd meghámozom és fölnegyedelem. Az uborkát és a főtt húst kockákra vágom.
A megfőtt burgonyát lehűtöm majd kockákra vágom. Az összetevőket a tojás kivételével összekeverem a Globus ínyenc mártással. Sózom, borsozom. A tojást a végén keverem bele, hogy ne törjön nagyon össze.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Önmagában előételként, vagy köretként is megállja a helyét.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dori37
2014.01.23 13:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megmosom, répát meghámozom, zöldborsót kiolvasztom, burgonyát héjában, sárgarépát felkockázom, zöldborsót szintén, főtt húst, megfőtt burgonyát, tojás kivételével, végén keverem, fölnegyedelem, összekeverem, összetevőket, felkockázom, fagyasztott, kiolvasztom, kivételével, előételként, zöldborsót, meghámozom, meghámozom, sárgarépát, zöldborsót, burgonyát, tojásokat, burgonyát, burgonyát, mártással, sárgarépa, Önmagában, köretként, zöldborsó, felvágott, burgonya, borsozom, evőkanál, burgonya, sárgarépa, zöldborsó fagyasztott, tojás, savanyú uborka, sóbors,
|
|
|
|
|