Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almát lereszeljük. Egy kis citromlével megcsepegtetjük, nehogy megbarnuljon, majd hozzákeverjük a tojást, a lisztet , és annyi tejet, hogy sűrű masszát kapjunk. Kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük, kis kanálnyi, ellapított halmok formájában.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kínálhatjuk porcukorral meghintve is ,ízlés szerint.
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.22 15:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almát lereszeljük, megcsepegtetjük, hozzákeverjük, megbarnuljon, citromlével, porcukorral, Kínálhatjuk, lereszeljük, formájában, ellapított, meghintve, sütéshez, kanálnyi, citromlé, evőkanál, porcukor, mindkét, oldalát, közepes, szerint, masszát, pirosra, lisztet, kapjunk, tojást, olajon, sütjük, közepes vagy óriási alma, evőkanál liszt, tojás, citromlé, porcukor, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|