Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Csírkecomb sajttal és sonkával tőltve recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 8 csirkecomb felsőrész
» 10 dkg reszelt sajt
» 10 dkg füstölt sonka vagy tarja apró kockákra vágva
» só
» A panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa, szezámmag, só.
» A kisütéshez: étolaj.
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiteríthetőek legyenek, aztán minden oldalukon megsózzuk őket. A reszelt sajtot összekeverjük az apró sonkakockákkal, és egybedolgozzuk a panírozáshoz előkészített felvert tojásból egy evőkanálnyival. A töltelék kb. egynyolcad részét az egyik csirkecombszelet egyik felére halmozzuk, ráhajtjuk a hús másik felét, és a szélét összetűzzük fogpiszkálóval vagy hústűvel. A többi csirkecombot is ugyanígy töltjük meg.
Ezután a húsokat a szokásos módon lisztbe, felvert sós tojásba, szezámmaggal kevert zsemlemorzsába panírozzuk.
A töltött combokat nem túl forró, éppen csak gyöngyöző olajban, lassú tűzön, fedő alatt mindkét oldalukon átsütjük.
Megjegyzés / tipp:

(Sütés után a fogpiszkálókat vagy hústűket természetesen eltávolítjuk.)
0 komment 7 ember kedveli lilagondolatok
2014.11.02 01:31
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
csirkecombokból éles, csont helyétöl, reszelt sajtot, apró sonkakockákkal, panírozáshoz előkészített, egyik csirkecombszelet, szélét összetűzzük, többi csirkecombot, szokásos módon, töltött combokat, fogpiszkálókat vagy, csirkecombszelet, csirkecombokból, sonkakockákkal, egybedolgozzuk, fogpiszkálóval, fogpiszkálókat, zsemlemorzsába, evőkanálnyival, kiteríthetőek, természetesen, összekeverjük, panírozáshoz, előkészített, csirkecombot, zsemlemorzsa, eltávolítjuk, szezámmaggal, panírozáshoz, összetűzzük, kétoldalra, Csírkecomb, panírozzuk, kisütéshez, csirkecomb, egynyolcad, megsózzuk, csirkecomb felsőrész, reszelt sajt, kisütéshez étolaj,
Fűszeres rizzsel töltött szőlőlevél !
0 komment 4 ember kedveli
Almás muffin rumosan
0 komment 2 ember kedveli
Habos mákos szelet
0 komment 5 ember kedveli
Gyros tál egyszerűen
0 komment 22 ember kedveli
Kandírozott dinnyehéj
0 komment 6 ember kedveli
Vajas-sajtos rúd
0 komment 7 ember kedveli
Mákos túrós kocka
1 komment 10 ember kedveli
Finom kalács
0 komment 14 ember kedveli
Palacsinta zöldfűszerrel, karfiollal!
0 komment 6 ember kedveli
Reszelt kakaós-túrós sütemény
0 komment 7 ember kedveli
Tangó szelet
2 komment 32 ember kedveli
Kéttúrós sajtos pogácsa
0 komment 3 ember kedveli
Stefánia vagdalt
0 komment 4 ember kedveli
Mandulás kekszes süti
0 komment 2 ember kedveli
Tőkehalfilé sajttal
0 komment 2 ember kedveli
Rakott Metélt
1 komment 2 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.