Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Csírkecomb sajttal és sonkával tőltve recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 8 csirkecomb felsőrész
» 10 dkg reszelt sajt
» 10 dkg füstölt sonka vagy tarja apró kockákra vágva
» só
» A panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa, szezámmag, só.
» A kisütéshez: étolaj.
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiteríthetőek legyenek, aztán minden oldalukon megsózzuk őket. A reszelt sajtot összekeverjük az apró sonkakockákkal, és egybedolgozzuk a panírozáshoz előkészített felvert tojásból egy evőkanálnyival. A töltelék kb. egynyolcad részét az egyik csirkecombszelet egyik felére halmozzuk, ráhajtjuk a hús másik felét, és a szélét összetűzzük fogpiszkálóval vagy hústűvel. A többi csirkecombot is ugyanígy töltjük meg.
Ezután a húsokat a szokásos módon lisztbe, felvert sós tojásba, szezámmaggal kevert zsemlemorzsába panírozzuk.
A töltött combokat nem túl forró, éppen csak gyöngyöző olajban, lassú tűzön, fedő alatt mindkét oldalukon átsütjük.
Megjegyzés / tipp:

(Sütés után a fogpiszkálókat vagy hústűket természetesen eltávolítjuk.)
0 komment 7 ember kedveli lilagondolatok
2014.11.02 01:31
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
csirkecombokból éles, csont helyétöl, reszelt sajtot, apró sonkakockákkal, panírozáshoz előkészített, egyik csirkecombszelet, szélét összetűzzük, többi csirkecombot, szokásos módon, töltött combokat, fogpiszkálókat vagy, csirkecombszelet, csirkecombokból, sonkakockákkal, egybedolgozzuk, fogpiszkálóval, fogpiszkálókat, zsemlemorzsába, evőkanálnyival, kiteríthetőek, természetesen, összekeverjük, panírozáshoz, előkészített, csirkecombot, zsemlemorzsa, eltávolítjuk, szezámmaggal, panírozáshoz, összetűzzük, kétoldalra, Csírkecomb, panírozzuk, kisütéshez, csirkecomb, egynyolcad, megsózzuk, csirkecomb felsőrész, reszelt sajt, kisütéshez étolaj,
Majorannás zöldborsó püré
0 komment 1 ember kedveli
Marokkói csirkekebab!
0 komment 7 ember kedveli
Clafoutis
0 komment 5 ember kedveli
Házi paradicsomlé
0 komment 1 ember kedveli
almás zseb
0 komment 8 ember kedveli
Részeges-epres túrótorta
0 komment 3 ember kedveli
Gyümölcsös -babapiskótás túrótorta
0 komment 2 ember kedveli
Ördögpirula
0 komment 3 ember kedveli
Fahéjas csiga
0 komment 4 ember kedveli
Cheddar sajtos süti
0 komment 4 ember kedveli
Őszibarack Krémleves
1 komment 2 ember kedveli
Chilis zellerkrémleves
0 komment 1 ember kedveli
Tárcsán sült csirkecomb
0 komment 7 ember kedveli
Túrógombóc édes tejföllel
0 komment 8 ember kedveli
Töltött sajtos kockák
0 komment 6 ember kedveli
Sós burgonyás kifli
0 komment 6 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.