Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiteríthetőek legyenek, aztán minden oldalukon megsózzuk őket. A reszelt sajtot összekeverjük az apró sonkakockákkal, és egybedolgozzuk a panírozáshoz előkészített felvert tojásból egy evőkanálnyival. A töltelék kb. egynyolcad részét az egyik csirkecombszelet egyik felére halmozzuk, ráhajtjuk a hús másik felét, és a szélét összetűzzük fogpiszkálóval vagy hústűvel. A többi csirkecombot is ugyanígy töltjük meg.
Ezután a húsokat a szokásos módon lisztbe, felvert sós tojásba, szezámmaggal kevert zsemlemorzsába panírozzuk.
A töltött combokat nem túl forró, éppen csak gyöngyöző olajban, lassú tűzön, fedő alatt mindkét oldalukon átsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
(Sütés után a fogpiszkálókat vagy hústűket természetesen eltávolítjuk.)
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.02 01:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokból éles, csont helyétöl, reszelt sajtot, apró sonkakockákkal, panírozáshoz előkészített, egyik csirkecombszelet, szélét összetűzzük, többi csirkecombot, szokásos módon, töltött combokat, fogpiszkálókat vagy, csirkecombszelet, csirkecombokból, sonkakockákkal, egybedolgozzuk, fogpiszkálóval, fogpiszkálókat, zsemlemorzsába, evőkanálnyival, kiteríthetőek, természetesen, összekeverjük, panírozáshoz, előkészített, csirkecombot, zsemlemorzsa, eltávolítjuk, szezámmaggal, panírozáshoz, összetűzzük, kétoldalra, Csírkecomb, panírozzuk, kisütéshez, csirkecomb, egynyolcad, megsózzuk, csirkecomb felsőrész, reszelt sajt, kisütéshez étolaj,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|