Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a margarint. Sima tésztává gyúrjuk,és egy kis időre hideg helyre tesszük pihenni .Ezután 1 cm vastagra nyújtsuk és kikent sütőlapra tesszük .Külön megfőzzük a vanília pudingot .A még forró pudinghoz hozzákeverjük a tejfölt és ráöntjük a tésztára. Végül a tetejére szórjuk a lecsöpögtetett, kimagozott meggyet Előmelegített sütőben 25 percig sütjük 175 C fokon.A meggyléből és a tortazseléből megfőzzük az öntetet. Leöntjük vele a még forró süteményt. Lehűtjük, kockára vágjuk és tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szórhatunk a tetejére néhány szem rumba áztatott mazsolát, így finomabb lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.28 21:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát elkeverjük, vanília pudingot, tetejére szórjuk, tortazseléből megfőzzük, tetejére néhány, lecsöpögtetett, hozzákeverjük, Előmelegített, tortazseléből, kristálycukor, töltelékhez, meggykompót, elkeverjük, tortazselé, sütőporral, hozzáadjuk, Szórhatunk, kimagozott, finomliszt, kimagozott, meggyléből, pudingpor, sütőlapra, margarint, megfőzzük, pudinghoz, süteményt, csipetnyi, tésztához, megfőzzük, tetejére, tésztához, margarin, tojás, finomliszt, csipetnyi sütőpor, porcukor, töltelékhez, kimagozott meggy, pohár tejföl, evőkanál kristálycukor, csomag vaníliás pudingpor, öntethez, csomag tortazselé, liter meggykompót,
|
|
|
|
|
Gombák
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|