Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mossuk meg a csirkét, majd vágjuk ketté. Az íróhoz adjuk hozzá a chiliszószt, a mustárt, a préselt fokhagymát, az apróra vágott hagymát és a Szárnyas fűszerkeveréket. Tegyük a csirkét a kész pácba és minimum 3 órára hagyjuk pihenni. Időről időre forgassuk meg a csirkét.
A zsemlemorzsát keverjük el a reszelt parmezánnal, liszttel, puha margarinnal, kakukkfűvel, cayenne borssal és paprikával.
A csirkét vegyük ki a pácból és forgassuk meg a parmezános zsemlemorzsában. Ezután hagyjuk pihenni 30 percig, majd helyezzük a 180 fokra előmelegített sütőbe és 50 percig süssük rácson.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizi-bizit adjunk mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.04 17:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
íróhoz adjuk, préselt fokhagymát, apróra vágott, kész pácba, zsemlemorzsát keverjük, reszelt parmezánnal, csirkét vegyük, parmezános zsemlemorzsában, fűszerkeveréket, fokhagymagerezd, zsemlemorzsában, zsemlemorzsát, előmelegített, Fűszervarázs, zsemlemorzsa, chiliszószt, vöröshagyma, parmezánnal, margarinnal, kakukkfűvel, chiliszósz, paprikával, parmezános, fokhagymát, helyezzük, forgassuk, forgassuk, kiskanál, kakukkfű, liszttel, kiskanál, evőkanál, keverjük, kiskanál, csirke, Knorr Szárnyas Fűszervarázs, vöröshagyma, fokhagymagerezd, író, evőkanál chiliszósz csípős, evőkanál dijoni mustár, reszelt parmezán pohár, pohár zsemlemorzsa, pohár liszt, kiskanál kakukkfű, kiskanál paprika csípős, kiskanál bors cayenne, evőkanál margarin,
|
|
|
|
|